Lloguer espai

L’Espai Nautilus disposa de dues sales diàfanes ben definides, l’espai multidisciplinari i l’espai botiga: sense barreres estructurals, accés directe a l’exterior, ben il·luminades i aclimatades.

L’ espai multidisciplinari, amb una superfície aproximada de 50 m² i una aforament màxim de 50 persones, està orientat a realitzar cursos, tallers, exposicions d’art i activitats amb fins culturals: presentacions, conferències etc. Per tal de realitzar aquestes activitats disposem d’equipament de so (micròfon i amplificador), projector, pantalla i mobiliari (taules i cadires). Per tal de realitzar les exposicions, l’artista disposa d’una paret de 11 metres, amb una guia d’il·luminació amb 8 focus regulables i un sistema específic per exposar l’obra i/o una paret fragmentada de 5 metres aproximadament amb un sistema específic per a exposar l’obra.

L’espai botiga, amb una superfície aproximada de 50 m², està dirigida a exposar productes per a la venta, amb mobiliari específic. Lloguem corners a artesans que vulguin mostrar i posar a la venta el seu producte.

Si esteu interessats en el lloguer d’aquests espais, no dubteu en demanar-nos més informació sobre tarifes, condicions, dates disponibles etc.