Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TALLER INFANTIL “INTRODUCCIÓ AL DIBUIX I PINTURA”

Juny 10, 2022 @ 17:30 - Setembre 16, 2022 @ 19:00

|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

An event every week that begins at 17:30 on Divendres, repeating until Juny 17, 2022

€60

Preu: 60€

 

Data: 8 d’octubre de 2021

 

Lloc: Espai Nautilus

 

Descripció del taller

El taller infantil INTRODUCCIÓ AL DIBUIX I PINTURA, de la mà de la il·lustradora @albapocurull,  és un curs per iniciar-se en el món del dibuix i la pintura, partint d’una base tècnica, per així poder desenvolupar i potenciar el món imaginari i singular de cada alumne.

Ensenyarem als nens a mirar i observar l’entorn, per després reinterpretar-lo a la seva manera, tot acompanyat de recursos tècnics. A través de les diferents activitats reforçarem el procés creatiu, la imaginació i el treball amb equip. El final de cada activitat enllaçarem la part pràctica amb un artista actual de la zona, per així enriquir el llenguatge visual de l’alumne.

Aquest curs és una eina per fer créixer sensibilitats i gaudir de l’art en general.

Al llarg de les sessions introduirem diferents tècniques com el llapis, carbonet, tinta xina, aquarel·la, pintura acrílica, etc. Tot treballant conceptes tals com l’encaix, la proporció, la composició, figura humana, entre d’altres. A mesura que les classes avancin introduirem el color, partint sempre dels colors primaris per obtenir els colors desitjats.

Objectius del curs

-Donar a conèixer els fonaments bàsics del dibuix.

-Donar a conèixer les diferents tècniques plàstiques.

-Proporcionar  eines per a experimentar i desenvolupar la creativitat.

-Introduir referents visuals actuals.

-Enriquir la relació amb els companys de classe, generant un ambient de col·laboració.

-Respectar els treballs dels altres companys així com el material de classe.

-Fomentar i aprendre la importància de l’ordre i la neteja.

RESERVA JA LA TEVA PLAÇA i gaudeix d’aquesta #TARDOR BESTIAL a l’ @espai_nautilus amb il·lustradora tarragonina Alba Pocurull. De 8 a 12 anys!

Amb totes les mesures de seguretat: ús obligatori de la mascareta, ventilació, distàncies de seguretat, aforament limitat…

Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l’Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (telf 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10€. Moltes gràcies!

#tallers  #tallerscreatius  #talleres #tallersinfantils #petitsgransartistes #creativitat #TARDORBESTIAL #joproposo  #experiències #regalaexperiències  #agendatgn #queferatarragona  #tarragonaturisme #tarragonaviva  #art  #cultura  #estimalacultura #estimatarragona  #espainautilus  #TGN #tgncultura  #CULTURASEGURA #volemactivARTe   #peramoralart  #nautilusonfireagain #jasequeregalARTe #nideconyaensdeixaremenfonsar #nollencemlatovallola

 

Mostra els detalls

Inici:
Juny 10, 2022 @ 17:30
Finalització:
Setembre 16, 2022 @ 19:00
Cost:
€60