Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

CREA EL TEU CARTELL DE SANTA TECLA

Setembre 20 @ 17:00 - 18:30

€25

Preu: 25€

 

Data: 20 de setembre de 2021

 

Lloc: Espai Nautilus

 

Descripció del taller

CREA EL TEU CARTELL DE SANTA TECLA és un taller on la il·lustradora @albapocurull, ensenyarà als petits a crear el seu propi cartell de Santa Tecla, tot introduint conceptes com composició, color, narrativa visual, etc. Al llarg del taller, posarem en comú els diferents elements de Santa Tecla, treballarem una idea, i li donarem forma amb alguns esbossos previs per després poder dur a terme un art final.

Al final de l’activitat posarem en comú els diferents cartells, i en farem una lectura conjunta per així enriquir la lectura visual dels alumnes.

Objectius del taller:

– Desenvolupar una idea abstracta

– Introduir l’esbós com a eina de creació

– Donar a conèixer els fonaments bàsics de la composició.

– Proporcionar eines per experimentar i desenvolupar la creativitat

– Enriquir la lectura visual dels més petits

RESERVA JA LA TEVA PLAÇA i gaudeix d’aquesta SETMANA GLORIOSA a l’ @espai_nautilus amb il·lustradora tarragonina Alba Pocurull. De 8 a 12 anys!

Amb totes les mesures de seguretat: ús obligatori de la mascareta, ventilació, distàncies de seguretat, aforament limitat…

Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l’Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (telf 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10€. Moltes gràcies!

#tallers  #tallerscreatius  #talleres #tallersestiu #tallersinfantils #petitsgransartistes #estiucreatiu #creativitat #ESTIUONFIRE #SETMANAGLORIOSA #SANTATECLA2021 #joproposo  #experiències #regalaexperiències  #agendatgn #queferatarragona  #tarragonaturisme #tarragonaviva  #art  #cultura  #estimalacultura #estimatarragona  #espainautilus  #tgn #tgncultura  #CULTURASEGURA #volemactivARTe   #peramoralart  #nautilusonfireagain #jasequeregalARTe #nideconyaensdeixaremenfonsar #nollencemlatovallola

 

Mostra els detalls

Data:
Setembre 20
Hora:
17:00 - 18:30
Cost:
€25