Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TALLER DE FABRICACIÓ DE PAPER

Juliol 4, 2020 @ 16:30 - 19:00

€25

Preu: 25€

 

Data: 4 de juliol de 2020

 

Lloc: Espai Nautilus

 

Descripció del taller

Aquest taller de la @Cuca Balaguer consisteix en l’ elaboració de fulls de paper, de forma tradicional i artesana. D‘una en una, per mitjà del bastidor i la forma, amb diversos processos de fabricació de la polpa, partint de papers (reciclatge) o de fibres vegetals (lli, espart, porro…) El resultat serán fulls amb una filigrana (marca d’aigua) i barbes als quatre costats.
 
Experimentarem amb el procès de premsat, estesa i planxat del paper, per a obtenir un paper que es podrá endur cada participant.
S’exposarà, a més, una petita mostra d’eines i materials emprats en aquest antic ofici.
 
#paper #papel #reciclaje #reciclatge #taller #talleres #tallerscreatius #tallersestiu #art #cultura #tgn #joproposo #queferatarragona #jasequeregalARTE #nautilusonfire #nautiladas #artlovers #agendatgn #estimalacultura #estimatarragona #espainautilus #regalaexperiències #jasequeregalARTE #tarragonaviva #nautiluslovers #nautilusonfireagain #volemactivARTe
 
Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l’ Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (telf 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona.
 
Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10€.
 
Moltes gràcies!

Reservar

Mostra els detalls

Data:
Juliol 4, 2020
Hora:
16:30 - 19:00
Cost:
€25