Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TALLER DE DIBUIX CREATIU

Juny 6 @ 18:00 - Agost 15 @ 20:00

|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

An event every week that begins at 18:00 on Dilluns, repeating until Juny 27, 2022

One event on Desembre 14, 2021 at 18:00

€60

Preu: 60€

 

Data: 4 d’octubre de 2021

 

Lloc: Espai Nautilus

 

Descripció del taller

 “Un adult creatiu és un nen que ha sobreviscut” (Ursula K. Le Guin)

En aquest TALLER DE DIBUIX CREATIU impartit a l’ @espai_nautilus per l’artista visual @freyday5, pot ser útil tenir nocions bàsiques de dibuix, encara que no és imprescindible, perquè pots partir des de zero. TOTS els DILLUNS, de 18 a 20 h a l’ @espai_nautilus! Arranquem el 4 d’OCTUBRE !

En aquest curs aprendràs a familiaritzar-te amb el material de dibuix de TÈCNIQUES seques i humides. Conceptes bàsics d’encaixar en l’espai de dibuix; maneig d’ombres i llum. Així com, la línia expressiva.

Però el més important és que per mitjà d’exercicis de DESBLOQUEIG CREATIU, aconseguiràs perdre la por a la teva expressió artística. Vas a conèixer nocions i tècniques bàsiques de dibuix, perquè a xò no sigui un problema i puguis desenvolupar la teva part creativa. La Freya t’acompanyarà en aquests primers passos perquè puguis enlairar-te!

La Freya Day és Artista Visual, també treballa com a il·lustradora, dissenyadora gràfica i curadora. Té formació com a terapeuta i Coach.

Amb totes les mesures de seguretat: aforament limitat,  distàncies interpersonals, ús obligatori de mascaretes, ventilació, desinfecció…

Per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça, si us plau, notifiqueu a l’Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (telf 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9. baixos de Tarragona. Per a facilitar la logística del curs, la reserva de plaça es farà amb una paga i senyal de 10€. Moltes gràcies!

Material inclòs: Paper A3 Canson 90 gr, llapis 2B, cretes i sanguines, tinta xinesa, Fixador carbonet, goma molla de pa

 Material per aportar l’alumne:

– Cartró rígid o Fullola com a suport per a fulls A3 / Cinta de carrosser

– Llapis grafit 4B, 6B

– Bolígraf Bic negre (El de tota la vida)

– Llapis conté negre

– Carbonet

– Difuminador

– Goma milà normal, maquineta

– 2 pinzells, un més fi que l’altre per a tinta

– Carpeta per guardar làmines A3

#tallerdibuixcreatiu #TARDORBESTIAL #experiències #regalaexperiències #agendatgn #queferatarragona #tarragonaturisme #tarragonaviva #art #cultura #CULTURASEGURA #estimalacultura #estimatarragona #espainautilus #tgn #tgncultura #volemactivARTe #joproposo #peramoralart #nautilusonfireagain #jasequeregalARTe #nideconyaensdeixaremenfonsar #nollencemlatovallola

Mostra els detalls

Inici:
Juny 6 @ 18:00
Finalització:
Agost 15 @ 20:00
Cost:
€60