Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CONCERT JOSEP CALBET

Maig 20 @ 18:30 - 19:30

€10

Preu: 10€

 

Data: 20 de maig de 2023

 

Lloc: Espai Nautilus

 

Descripció del taller

CONCERT de guitarra clàssica amb JOSEP CALBET, el 20 de maig a l’ @espai_nautilus!

En Josep Calbet Romeu, es va iniciar en el món de la música de manera autodidàctica i influenciat per les corrents musicals populars de la seva època (Rock, Jazz, Pop, etc.), utilitzant com a instrument la guitarra eléctrica. De seguida, es va inclinar per la guitarra clàssica espanyola i és llavors quan accedeix a vàries “masterclass” d’importants concertistes (Carles Trepat, Manuel Gonzalez, Marco Samili, etc.) i entra en profunditat en el repertori més genuí de l’era guitarrística (Albéniz, Granados, Turina, etc).

També s’interessa per l’art flamenc i comença una llarga etapa d’estudi d’aquest gènere, sense cap altra instrucció que els libres especialitzats. Com a personalitat creadora, aprofita tot aquest bagatge d’informació i aprenentatge per a obtenir la seva pròpia personalitat musical interpretativa i compositiva.

Vine i descobreix la guitarra clàssica de la mà de Josep Calbet a l’ @espai_nautilus ¡

És IMPRESCINDIBLE reservar la vostra entrada, per motius d’aforament i per a evitar que els interessats us quedeu sense plaça. Notifiqueu a l’Espai Nautilus la vostra assistència: via telefònica/whatsapp (telf 722 448 675) o personalment al c/Reding, 9, baixos, de Tarragona.

#concert #concierto #guitarra #música #guitarraclàssica #compositors #guitarraespanyola #guitarraclásica #joproposo #volemactivARTe #SUBMERGEIXTEENLART #experiències #regalaexperiències #agendatgn #queferatarragona #tarragonaturisme #art #cultura #JOPROPOSO #espainautilus #TGN

 

Mostra els detalls

Data:
Maig 20
Hora:
18:30 - 19:30
Cost:
€10