Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

BESAMANS A LA MICA MICAELA

Maig 21, 2022 @ 18:00 - 20:00

 

 

Data: 21 de maig de 2022

 

Lloc: Espai Nautilus

 

Descripció del taller

BESAMANS A LA MICA MICAELA (@micaelasfanclub) en el context expositiu de l’artista Gelo a l’ @espai_nautilus , el dissabte 21 de maig de 18 a 20 h.
 
La Micaela, una figureta de resina comprada l’any 2011 al mercadet dels diumenges de la Part Alta de Tarragona, ha anat, a poc a poc, deixant empremta, tant a les xarxes socials com a les poblacions on ha realitzat les seves singulars accions.
 
La primera acció, Monkeys In Love, va tenir dues fases:
• La primera es va realitzar el 13 de setembre de 2014 a Tarragona i consistí en la seva presentació en societat i el seu comiat de soltera.
• La segona va transcórrer – sota l’atenta mirada de 2.400 convidats/ades – el 27 de setembre de 2014, a Badalona, on es va casar amb el conegut mico de l’Anís del Mono, completant així aquesta acció.
 
El 25 de març de 2017 va ser convidada pel Centre d’Art Lo Pati, a les Terres de l’Ebre (La Ràpita i Amposta) per celebrar-hi les noces d’argent amb l’acció Micaela’s Silver Weding . L’acció va culminar amb l’exposició d’art contemporani “De re hominidae” – comissariada per Jaume Vidal – amb la participació d’artistes de reconegut prestigi d’arreu de les comarques tarragonines. La visualització d’aquesta acció va ser de més de 3.500 persones.
 
El 21 de maig de 2022, de 18 a 20 hores, celebrem el ‘Besamans a la Mica Micaela’ a l’Espai Nautilus de Tarragona, en el context expositiu de l’artista Gelo, qui l’ha utilitzat com a musa en alguns dels seus treballs. Els visitants aquest cop són convidats a mostrar-li la seva veneració, la seva admiració o el seu respecte de la forma que els hi marqui el seu propi protocol o que creguin més oportuna.
 
#micaelasfanclub #besamansmicaela #acciócultural #espainautilus #art #cultura #exposicions #activitatsculturals #agendatgn #queferatarragona #volemactivARTe #SUBMERGEIXTEENLART #joproposo #TGN
 
 

Mostra els detalls

Data:
Maig 21, 2022
Hora:
18:00 - 20:00