1.  Espai diàfan amb una superfície de 50 m² i un aforament de 50 persones per a realitzar activitats amb fins culturals: presentacions, conferències i tallers i exposicions d’art.

Compta amb equipament de llums, videoprojector i pantalla, una infraestructura per a l’espai d’exposicions d’obres d’art (una guia amb vuit focus i una guia per a penjar les obres) i mobiliari d’oficina.

2.Botiga on es posa a disposició de la ciutadania un producte amb uns determinats trets diferencials i amb uns valors afegits: creació, disseny, cultura i reciclatge.

Oferim un servei de lloguer d’espais (corners) o per comissions de vendes als creadors per tal que puguin exposar els seus productes. L’objectiu és que puguin comptar amb un punt de venta, a canvi d’un cost reduït. Amb la participació incloem:

-Personal de venta de dilluns a dissabte (horari 10h a 13h i de 17h a 20h).

-Mobiliari comercial.

-Subministrament d’energia elèctrica.

-Neteja.

-Difusió a la nostra pàgina web i a les xarxes social: Instagram i Facebook.

3. Plataforma d’impuls entre els professionals del sector de la cultura, art i restauració amb la ciutadania.

Si esteu interessats en el nostre espai, podeu realitzar una pre-reserva enviant un correu electrònic info@espaiartnautilus.com i ens posarem en contacte amb vosaltres per confirmar la seva disponibilitat.

Si esteu interessats en el servei d’encàrrecs personalitzats, envieu un correu electrònic info@espaiartnautilus.com i ens posarem en contacte amb vosaltres