Espai Nautilus sorgeix de la iniciativa de quatre persones interessades en la cultura, amb ganes de gestionar un espai que promogui  tot tipus d’accions artístiques, projectes que ajudin a activar el sector de les arts a la ciutat de Tarragona i, a la vegada, oferir un producte que sintetitzi els següents conceptes: producció artesana, exclusivitat, producció única o producció limitada, memòria històrica, reciclatge i comerç pròxim.

Aquest espai està gestionat per:

InAntisArt està format per Enric Benaiges i Albert Velasco. S’ha especialitzat en la venta de llibre antic i modern però ben triat, de document gràfic (cartells, manuscrits, fotografies, documents originals etc.), d’antiguitats (moble, decoració, il·luminació, antiguitats rústiques etc.) i d’art (escultura i pintura).

Irepiro està creat per Irene Pijuan,  presenta un treball d’artesania artística creatiu, d’escultura, pintura i art tèxtil, on combina diferents tècniques d’art plàstiques.

La Mar salada està a càrrec de Eugenia Marín. Produeix, bàsicament, art casolà. Treballa amb materials naturals: fusta, paper, argil·les i elements reciclats. Combina tècniques relacionades amb les arts plàstiques i s’estima el color, sobretot, el que ens ofereix la mar, aplicat a petits objectes de decoració, bijuteria, o mobles recuperats.