InAntisArt neix del culte al llibre ben fet, a l’objecte oblidat, al moble amb característiques pròpies, als manuscrits que ens expliquen fets d’altres èpoques, en definitiva, a qualsevol tipus d’expressió artística que desperti una certa curiositat a l’espectador.

Aquesta recerca constant del coneixement ens ha empès a obrir un espai on el públic interessat amb la cultura pugui remenar i adquirir qualsevol tipus d’objecte que proposem. Oferim un producte de qualitat que hagi estat realitzat per artesans i/o artistes, que tingui memòria històrica i que sigui únic o de producció limitada. Un espai que és compartit per obres realitzades en el passat i en la promoció i descobriment de nous talents.

La nostra intenció és que els conceptes estètica, cultura, funcionalitat i reciclatge es plasmin en les accions d’aquest portal.

Ens hem especialitzat en la venta de llibre antic i modern ben triat,  document gràfic (cartells, manuscrits, fotografies, documents originals etc.), d’antiguitats (moble, decoració, il·luminació, antiguitats rústiques etc.) i d’art (escultura i pintura).

També oferim els següents serveis:

Servei de restauració de mobiliari antic, objectes ceràmics i pintura

Servei de restauració de metalls.

Servei de restauració de document gràfic sobre paper.

Servei de taxació orientativa de document gràfic, col·leccionisme i antiguitats.

Servei de compra de llibres i biblioteques.

Enric Benaiges i Albert Velasco.